Uitgaans tips

Hier hebben we wat uitgaans tips voor u,


 

NOT YOUR AVERAGE PLANTENCURSUS

In deze interactieve lezing leer je over jouw kamerplanten in hun natuurlijke habitat om verzorging vanzelfsprekender te maken

Hoe zien kamerplanten er eigenlijk uit in hun natuurlijke habitat? Grote kans dat jij planten in huis hebt afkomstig vanuit de hele wereld. We moeten in onze woonkamer in de ene hoek een tropisch regenwoud en in de andere hoek een steppeklimaat nabootsen. In Not Your Average Plantencursus nemen we je mee naar de natuurlijke habitat van de kamerplant met o.a. een spel in het tuincentrum.

Na deze workshop:

– ken je bijzondere feiten te weten over de wilde familie van jouw planten. Weet je meer over de wilde familie van jouw kamerplanten. Zoals dat sommigen monstera’s in het wild kunnen leven met alleen luchtwortels!

– wordt de verzorging van kamerplanten vanzelfsprekender. Je ontdekt bijvoorbeeld dat een plant op de bodem van het bos groeit en daarom in de schaduw moet staan.

– loop je weg met de tools om een planten plattegrond voor je huiskamer te maken                     

Datum
21 januari 2023

Tijd
10:30-12:30

Toegang
€20,00

Adres:
Gageldijk 3,
3566 ME
Utrecht

 


 

Biscoop Bezoeken welke film draaien er op dit moment.

-Ticket to Paradise

-Don’t Worry Darling

-Top Gun:Maverick

 


 

WORKSHOP – CYANOTYPE (BLAUWDRUKKEN)

Maak 6 prachtige botanische afdrukken met behulp van deze oude, fotografische techniek.

Cyanotype is een fotografisch proces waarbij na ontwikkeling een pruissisch-blauwe afdruk ontstaat. Met behulp van gedroogde bladeren en bloemen van veel verschillende planten, en ook met kant, veren, en negatieven van vogels, katten of andere dieren maak je een compositie op lichtgevoelig papier. Door belichting met een UV lamp ontstaan een unieke afdruk in blauw(tinten) en wit. Je gaat naar huis met zes afdrukken en een gebruiksaanwijzing om zelf thuis aan de slag te kunnen gaan. Let op: het is erg verslavend! 😉 Vanaf 12 jaar.

23 november

Tijd
14:00-16:30

Toegang
€45,-

Locatie
Workshopruimte Steck

 

 

Adres:
Gageldijk 3,
3566 ME
Utrecht

Licenties

Webhosting

Streaming

0%