ShowNieuws

Hier vind u de lekkerste shownieuws en feitjes over bekende Artiesten !

 


                                   Acteur Achmed Akkabi is vader geworden

Acteur Achmed Akkabi deelt hartstikke leuk babynieuws. Afgelopen week is hij vader geworden, zo laat hij weten op Instagram.De acteur maakte eind juli bekend dat hij en Eileen in het huwelijksbootje zijn gestapt en dat zijn vrouw in verwachting was van een meisje (zie video). Ze zijn de trotse ouders geworden van Aïcha die op 27 september is geboren, schrijft hij bij een eerste babyfoto waarop te zien is dat hij zijn pasgeboren dochtertje vasthoudt. De felicitaties stromen binnen.

 


Jada Borsato reageert op vervolging vader Marco

Betast

Woensdag werd bekend dat Marco dus vervolgd wordt voor ontucht, waarvan een toen 22-jarige vrouw in december 2021 aangifte deed. De vrouw beweert dat zij op minderjarige leeftijd is betast door de nu 56-jarige hitzanger en deed aangifte wegens “onzedelijke handelingen”.

Het Openbaar Ministerie heeft het onderzoeksdossier zorgvuldig bestudeerd en besloten om Marco te dagvaarden en de zaak voor te leggen aan de rechter. De zanger wordt ervan verdacht het slachtoffer onzedelijk te hebben betast. Er is nog geen zittingsdatum vastgesteld. De verdediging van de zanger kan eventueel nog verzoeken om aanvullend onderzoek te laten uitvoeren.

 


 

 

 


Met drie baby’s in zijn leven kun je je voorstellen dat Douwe Bob een expert is in het verschonen van luiers. Maar zo nu en dan trekt hij er zelf ook één aan…


Harry Styles — €21,3 million

Foto: bron Christopher Polk/Getty

Gezamenlijk is One Direction ruim €100 miljoen waard maar Styles is zelf €21,3 miljoen waard wat hem tot één van de jongste miljonairs onder de popzangers ter wereld maakt.

Hij mag dan beroemd zijn geworden in een boyband, hij is ook een productieve songwriter en heeft gewerkt met onder andere Arianna Grande en Meghan Trainor.

Zijn meest recent geschreven liedje was “Someday” samen met Meghan Trainor voor het nieuwe album van Michael Bublé “Nobody But Me.”


Nederlandse fans opnieuw in de VS voor herdenking van Elvis, na 45 jaar.


Olivia Newton-John (73) overleden, een ode aan de Grease-actrice

Olivia Newton-John, de Golden Globe winnende Grease-ster, zangeres en toegewijde dierenrechtenactiviste, is op 73-jarige leeftijd overleden op haar ranch in Californië. Dat laat haar man John Easterling in een statement op Facebook weten. ‘Ze is rustig en vredig gegaan in het bijzijn van haar vrienden en familie.’ De actrice is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Helaas is de wereld weer een icoon armer.

Olivia Newton-John overleden

‘Olivia is al meer dan dertig jaar een symbool van hoop voor het delen van haar borstkankerreis. Haar helende inspiratie en pionierservaring met plantgeneeskunde gaat door met het Olivia Newton-John Foundation Fund, gewijd aan onderzoek naar plantgeneeskunde en kanker. In plaats van bloemen, vraagt de familie om donaties ter nagedachtenis aan het Olivia Newton-John Foundation Fund’, aldus haar man. In 2019 werd Newton-John geridderd door de Britse Koningin Elizabeth voor haar bijdrage aan kankeronderzoek.

Sandy in Grease

Wie Olivia Newton-John zegt, zegt Sandy, de brave studente die viel voor bad boy Danny, gespeeld door John Travolta in de film Grease (1978). Het nummer dat het beroemde filmkoppel samen zong – You’re the One That I Want – is een van de best verkochte singles ooit. “Ze had een schitterende stem en ik kon me in het hele universum niemand voorstellen die meer geschikt was om die rol te spelen”, zei Travolta in een interview met Vanity Fair in 2016. De rest is geschiedenis. John en Olivia zijn na hun Grease-avontuur altijd vrienden gebleven.

Olivia Newton-John & John Travolta Characters: Sandy Olsson & Danny Zuko Film: Grease (USA 1978) Director: Randal Kleiser 13 June 1978 Date: 13 June 1978

De strijd tegen kanker begon voor Olivia Newton-John in 1992. Terwijl ze bij zichzelf een onderzoek deed, ontdekte ze een knobbeltje in haar borst. De actrice raadpleegde meteen een arts en liet verschillende tests uitvoeren. Die waren allemaal negatief, behalve de laatste. Dat verschrikkelijke nieuws meldde de dokter telefonisch aan Olivia’s toenmalige man Matt Lattanzi terwijl het koppel aan het wachten was op de luchthaven. Maar Matt verzweeg de diagnose voor Olivia, aangezien haar vader dezelfde dag aan leverkanker overleed.


Organisatie Televizier-Ring sluit Peter Gillis’ Massa is Kassa nog niet uit

De organisatie achter de Gouden Televizier-Ring houdt de ontwikkelingen rond de rechtszaak wegens mishandeling tegen Peter Gillis nauwlettend in de gaten. Dat laat hoofdredacteur Jeroen de Goeij woensdag aan het ANP weten nu Gillis’ realityserie Massa is Kassa in de race is voor de belangrijke televisieprijs.

 

„We volgen de gang van zaken rond Peter Gillis op de voet”, zegt De Goeij. „Op dit moment wachten wij de rechtszaak af, want dan zal er meer duidelijk worden. We weten natuurlijk hoe het OM erover denkt, maar dat alleen is in onze maatschappij onvoldoende om veroordeeld te worden.” De Goeij laat ook weten dat volgens de reglementen van de tv-prijzen een veroordeling kan leiden tot uitsluiting.

Vorige week werd duidelijk dat Gillis ervan verdacht wordt in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers te hebben mishandeld in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De 60-jarige realityster moest daarna een nacht in de cel doorbrengen. Hoewel Gillis de gebeurtenissen eerst met klem ontkende, gaf hij in de aanloop naar de rechtsgang toch toe dat er iets was voorgevallen. Kremers heeft overigens geen aangifte gedaan, maar legde wel een belastende verklaring af.

Het SBS6-programma Massa is Kassa is een van de 25 kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring 2022. Het programma rondom Gillis plaatste zich op de lijst door in een van de kwalificatierondes genoeg stemmen van het publiek binnen te slepen. Deze week openden de stembussen waaruit uiteindelijk de laatste drie genomineerden voor de Ring voortkomen. Woensdagochtend riep Gillis via sociale media op om op zijn programma te stemmen. De winnaar wordt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 6 oktober in Carré bekend.

Licenties

Webhosting

Streaming

0%