ShowNieuws

Hier vind u de lekkerste shownieuws en feitjes over bekende Artiesten !

 


 

Queen brengt nieuw nummer met Freddie Mercury uit

De band Queen heeft donderdag een nummer uitgebracht waarin de overleden frontman Freddie Mercury te horen is. Het is het eerste nieuwe nummer in acht jaar tijd van de band met de stem van Mercury, die in 1991 overleed aan de gevolgen van aids. De track heet Face It Alone.Deze „parel” is jarenlang op de plank blijven liggen, totdat bandleden Roger Taylor en Brian May die weer tegenkwamen. Ze vertelden deze zomer op BBC Radio 2 over de vondst. De track stamt uit de periode dat het album The Miracle in 1989 werd opgenomen. „We hebben een pareltje van Freddie gevonden dat we eigenlijk een beetje waren vergeten”, aldus Taylor. „Maar het was prachtig, een ware vondst.”Queen nam voor het laatst drie nooit eerder gehoorde nummers van Mercury mee op hun album Queen Forever uit 2014.

 


 

 

 

James Bond-spulletjes leveren recordbedrag op

 

Een veiling met ‘James Bond’-memorabilia heeft woensdag bijna 6,9 miljoen pond (bijna 7,7 miljoen euro) opgeleverd. Dat is het grootste bedrag dat een ‘James Bond’-veiling tot dusver heeft opgeleverd, meldt veilinghuis Christie’s donderdag.De spullen zijn aangeboden door EON Productions, het bedrijf dat de James Bond-films produceert, omdat James Bond 60 jaar bestaat. Het geld dat met de veiling is opgehaald gaat naar 45 goede doelen, waaronder UNICEF en het Rode Kruis.De Bond-producten variëren van originele filmscripts en horloges tot auto’s. Zo heeft een replica van de Aston Martin DB5 waarin Daniel Craig rijdt in No Time To Die (2021) bijna 3 miljoen pond (zo’n 3,3 miljoen euro) opgebracht.


 

 

 

Serie Dahmer moet van Netflix af, vindt Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland wil dat streamingdienst Netflix per direct de Amerikaanse serie over moordenaar Jeffrey Dahmer verwijdert. Voorzitter Rosa Jansen heeft dit donderdag bevestigd naar aanleiding van een gesprek in het NOS Radio 1 Journaal. Slachtofferhulp heeft een ‘substantieel aantal klachten’ binnengekregen van mensen die zich storen aan de manier waarop de slachtoffers van Jeffrey in de serie worden geportretteerd.De dader wordt enorm geromantiseerd en er is geen enkele nuance aangebracht”

Slachtofferhulp Nederland gaat de kwestie ook aankaarten bij internationale koepelorganisatie Victim Support Europe. “Ons doel is om slachtoffers te helpen om na een vreselijke gebeurtenis weer de regie te nemen over hun leven”, legt Jansen uit. “Door een Netflix-serie als Dahmer wordt die regie ze weer uit handen geslagen.” Het stoort Jansen vooral dat in de serie de moordenaar een ‘krachtige, sterke man’ is terwijl de slachtoffers stuk voor stuk ‘emotioneel en zwak zijn’. “De dader wordt enorm geromantiseerd en er is geen enkele nuance aangebracht.”


Nirvana wint rechtszaak over baby op albumhoes Nevermind

Nirvana heeft vrijdag de rechtszaak over de vier maanden oude naakte baby op de cover van het album Nevermind (1991) gewonnen. In de uitspraak zei de Amerikaanse districtsrechter Fernando Olguin in Los Angeles dat aanklager Spencer Elden te lang wachtte om te beweren dat Nirvana hem seksueel had uitgebuit door zijn foto op de albumhoes te plaatsen.

De inmiddels 30-jarige Elden klaagde de band in augustus 2021 aan. Hij claimde dat de afbeelding kinderporno was en dat hij destijds te jong was om toestemming te geven om naakt op de albumhoes van de plaat te staan. Ook stelde Elden dat hij al zijn hele leven last heeft van het feit dat hij in zijn blootje op de hoes van het album Nevermind staat. Hij eiste daarom een fikse schadevergoeding van de band.

Elden zou volgens de rechter een kans hebben gemaakt als hij pas in de afgelopen tien jaar had ontdekt dat hij de baby op de albumhoes is, maar hij zou het al veel langer hebben geweten. Hij beweerde niettemin in zijn rechtszaak dat hij aan de verjaringstermijn voldeed omdat zijn leed, waaronder emotionele nood, verlies van verdienvermogen en “verlies van levensvreugde” voortduurde tot in de volwassenheid.

De rechter verwierp dat argument en zei dat dit Elden in feite zou toestaan ​​om Nirvana voor onbepaalde tijd aan te klagen. “Kortom, de eiser beweert niet dat hij binnen tien jaar na het indienen van deze actie op de hoogte was van een overtreding die plaatsvond terwijl hij minderjarig was, of leed dat de basis vormt van de claim”, schrijft Olguin.

Andere beklaagden waren onder meer Nirvana-leden Dave Grohl en Krist Novoselic, Kurt Cobains weduwe Courtney Love, verschillende platenlabels en fotograaf Kirk Weddle.


Blije Floor Jansen: ik kon Max bemoedigend in de ogen kijken

 

“Ik stond vlak voor Max VerstapFloor Jansen kijkt met een enorm voldaan gevoel terug op haar optreden tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort. De zangeres zong het Nederlandse volkslied het Wilhelmus voor alle coureurs, maar in het bijzonder voor de Nederlandse Max Verstappen, die er zondagmiddag met de winst vandoor ging.pen, ik kon hem in de ogen kijken zo van: zet ‘m op”, vertelt een glunderende Jansen aan het ANP. “Hij keek even terug, maar hij zit vooral in z’n eigen bubbel. Maar dat zou ik ook hebben, als ik me er nu iets bij probeer voor te stellen.”

Even was Jansen zenuwachtig om alleen op het podium voor zoveel mensen te staan. Normaliter doet ze dat namelijk met haar band Nightwish. “Het was heel erg spannend. Maar ik heb wel even kunnen repeteren, test draaien en van tevoren de sfeer kunnen proeven, dus toen ik op dat platformpje ging staan voelde ik wel een soort innerlijke rust”, aldus de 41-jarige zangeres.


 

Nick & Simon zijn niet zomaar uit elkaar: ‘Simon heeft Nick gedumpt!’

 

Opvallend maar niet onverwacht nieuws over zangduo Nick & Simon. De twee gaan namelijk zonder elkaar verder met een solocarrière. Het management van het duo heeft het volgende aan Nu.nl laten weten: “Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon. Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland.” Zo zouden de twee bijvoorbeeld nog wel samen het theater in gaan en zullen er ook nog gezamenlijke singles volgen. Vermoedelijk zullen ook de gezamenlijke optredens nog niet van de baan gegooid worden. Van een ruzie tussen de twee lijkt dus, vooralsnog, absoluut geen sprake te zijn. Echter is dit natuurlijk niet het enige nieuws wat over Nick, de linkerhelft van het duo, naar buiten is gekomen. Onlangs zijn er behoorlijk heftige geruchten en verhalen naar buiten gekomen over de zanger via juicekanaal ‘Juicechannel’.

Nick & Simon gedwongen uit elkaar?
Juicechannel liet onlangs het volgende weten: “Wij hebben inmiddels 7(!) verschillende dames los van elkaar gesproken en ze vertellen allemaal een soortgelijk verhaal over Simon. Dit zijn dames die de afgelopen jaren, en sommige nu nog steeds, contact en het bed gedeeld hebben met hem. Dat Simon zijn vrouw de laatste tijd veelvoudig bedriegt was al bekend. Maar inmiddels weten wij dat hij dit al jarenlang doet.

Bron: BN’ERS


 

Frank Jansen: ‘Rogier was niet meer de Rogier zoals ik hem leerde kennen’

Frank Jansen geniet zonder Rogier optimaal van zijn vrijgezellenbestaan. In de serie Op de gevoelige plaat geeft de flamboyante tv-persoonlijkheid William Rutten toestemming om door zijn fotoalbums te neuzen. Frank vertelt hem onder andere over zijn jeugd, maar natuurlijk ook over de vechtscheiding met Rogier.

Frank Jansen brak in 2018 door bij het grote publiek met zijn deelname aan het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm. Samen met zijn (toen nog) man Rogier Smit waren de twee zo populair dat ze een eigen programma kregen: Paleis voor een prikkie. Na een aantal succesvolle seizoenen besloten de twee over te stappen naar RTL, waar de eerste barsten in hun relatie zichtbaar werden.


Roxeanne Hazes deelt emotioneel bericht

Aan de vooravond van een nieuwe aflevering van Beste Zangers deelt Roxeanne Hazes een emotioneel bericht. De kandidaten gaan donderdag het repertoire van Blanks ten gehore brengen en het nummer dat ‘Rox’ zal zingen zorgt voor de nodige tranen.

Roxeanne en Simon, zoals Blanks eigenlijk heet, ontmoetten elkaar een paar jaar geleden tijdens Serious Request. “Kort maar krachtig, want ik sprak hem op weg naar het podium aan omdat ik zijn muziek zo tof vind”, schrijft de zangeres op Instagram.

Toen ‘Rox’ in Blanks zijn repertoire dook voor Beste Zangers besloot ze voor het liedje ‘Don’t Stop’ te gaan. Het nummer maakt Roxeanne behoorlijk emotioneel, schrijft ze verder. “Voor mij een liedje over ontsnappingsdrang, wanneer je weer eens veel te diep zit. Merken dat die zwaarte je remt in het leven en hopen dat die ander je uit dat diepe dal kan helpen. Over die heerlijke zorgeloze nacht.”

‘Lieve Simon’

De Hazes-dochter is ervan overtuigd dat heel Nederland fan gaat zijn van Blanks na de uitzending. “De vreugde, lol en glimlach die jij elke dag op onze gezichten wist te toveren is een prachtig gegeven. Ik ben blij je ontmoet te hebben, lieve Simon.”


Douwe Bob gespot in luier

Met drie baby’s in zijn leven kun je je voorstellen dat Douwe Bob een expert is in het verschonen van luiers. Maar zo nu en dan trekt hij er zelf ook één aan…


Harry Styles — €21,3 million

Foto: bron Christopher Polk/Getty

Gezamenlijk is One Direction ruim €100 miljoen waard maar Styles is zelf €21,3 miljoen waard wat hem tot één van de jongste miljonairs onder de popzangers ter wereld maakt.

Hij mag dan beroemd zijn geworden in een boyband, hij is ook een productieve songwriter en heeft gewerkt met onder andere Arianna Grande en Meghan Trainor.

Zijn meest recent geschreven liedje was “Someday” samen met Meghan Trainor voor het nieuwe album van Michael Bublé “Nobody But Me.”


Nederlandse fans opnieuw in de VS voor herdenking van Elvis, na 45 jaar.


Olivia Newton-John (73) overleden, een ode aan de Grease-actrice

Olivia Newton-John, de Golden Globe winnende Grease-ster, zangeres en toegewijde dierenrechtenactiviste, is op 73-jarige leeftijd overleden op haar ranch in Californië. Dat laat haar man John Easterling in een statement op Facebook weten. ‘Ze is rustig en vredig gegaan in het bijzijn van haar vrienden en familie.’ De actrice is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Helaas is de wereld weer een icoon armer.

Olivia Newton-John overleden

‘Olivia is al meer dan dertig jaar een symbool van hoop voor het delen van haar borstkankerreis. Haar helende inspiratie en pionierservaring met plantgeneeskunde gaat door met het Olivia Newton-John Foundation Fund, gewijd aan onderzoek naar plantgeneeskunde en kanker. In plaats van bloemen, vraagt de familie om donaties ter nagedachtenis aan het Olivia Newton-John Foundation Fund’, aldus haar man. In 2019 werd Newton-John geridderd door de Britse Koningin Elizabeth voor haar bijdrage aan kankeronderzoek.

Sandy in Grease

Wie Olivia Newton-John zegt, zegt Sandy, de brave studente die viel voor bad boy Danny, gespeeld door John Travolta in de film Grease (1978). Het nummer dat het beroemde filmkoppel samen zong – You’re the One That I Want – is een van de best verkochte singles ooit. “Ze had een schitterende stem en ik kon me in het hele universum niemand voorstellen die meer geschikt was om die rol te spelen”, zei Travolta in een interview met Vanity Fair in 2016. De rest is geschiedenis. John en Olivia zijn na hun Grease-avontuur altijd vrienden gebleven.

Olivia Newton-John & John Travolta Characters: Sandy Olsson & Danny Zuko Film: Grease (USA 1978) Director: Randal Kleiser 13 June 1978 Date: 13 June 1978

De strijd tegen kanker begon voor Olivia Newton-John in 1992. Terwijl ze bij zichzelf een onderzoek deed, ontdekte ze een knobbeltje in haar borst. De actrice raadpleegde meteen een arts en liet verschillende tests uitvoeren. Die waren allemaal negatief, behalve de laatste. Dat verschrikkelijke nieuws meldde de dokter telefonisch aan Olivia’s toenmalige man Matt Lattanzi terwijl het koppel aan het wachten was op de luchthaven. Maar Matt verzweeg de diagnose voor Olivia, aangezien haar vader dezelfde dag aan leverkanker overleed.


Organisatie Televizier-Ring sluit Peter Gillis’ Massa is Kassa nog niet uit

De organisatie achter de Gouden Televizier-Ring houdt de ontwikkelingen rond de rechtszaak wegens mishandeling tegen Peter Gillis nauwlettend in de gaten. Dat laat hoofdredacteur Jeroen de Goeij woensdag aan het ANP weten nu Gillis’ realityserie Massa is Kassa in de race is voor de belangrijke televisieprijs.

 

„We volgen de gang van zaken rond Peter Gillis op de voet”, zegt De Goeij. „Op dit moment wachten wij de rechtszaak af, want dan zal er meer duidelijk worden. We weten natuurlijk hoe het OM erover denkt, maar dat alleen is in onze maatschappij onvoldoende om veroordeeld te worden.” De Goeij laat ook weten dat volgens de reglementen van de tv-prijzen een veroordeling kan leiden tot uitsluiting.

Vorige week werd duidelijk dat Gillis ervan verdacht wordt in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers te hebben mishandeld in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. De 60-jarige realityster moest daarna een nacht in de cel doorbrengen. Hoewel Gillis de gebeurtenissen eerst met klem ontkende, gaf hij in de aanloop naar de rechtsgang toch toe dat er iets was voorgevallen. Kremers heeft overigens geen aangifte gedaan, maar legde wel een belastende verklaring af.

Het SBS6-programma Massa is Kassa is een van de 25 kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring 2022. Het programma rondom Gillis plaatste zich op de lijst door in een van de kwalificatierondes genoeg stemmen van het publiek binnen te slepen. Deze week openden de stembussen waaruit uiteindelijk de laatste drie genomineerden voor de Ring voortkomen. Woensdagochtend riep Gillis via sociale media op om op zijn programma te stemmen. De winnaar wordt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 6 oktober in Carré bekend.

Licenties

Webhosting

Webdesign

0%