Dit is ons Team!

Dj Westenwind
Hoofd Eigenaar & DJ
Hoi mijn naam is Dj Westenwind en eigenaar van HitradioWestenwind Ik ben te beluisteren op vrijdagavond vanaf 20:00 uur met het programma , Het Weekend In !!
Irene (LadyRock)
Mede Beheerder
Hallo ik ben Irene ik ben mede beheerder hier bij Hitradiowestenwind, ook ben ik Dj op de dinsdag vanaf 18:00 uur Lady Rock!!
Dj-Patrick
Dj/Ass,Mede beheerder
Gezellige uren vol variatie en tijdens toogpraat een flinke dosis humor en informatie uit de muziekwereld en de nieuws wereld. We wensen jullie een fijne donderdag middag. grtz Patrick en Ditty Vanuit Belgie
Ron v/d steen
Dj
Mijn naam is Ron v.d Steen elke Woensdagochtend te horen van 10-11 uur met Muziekfabriek al 40 jaar actief als programma maker bij verschillende radio stations ook als website master en voor Jingles gaat ik niet voor op zij .
Maarten
Dj
Mijn naam is Maarten elke Zaterdagavond te horen van 19.00 t/m 20.00 uur met in de mix , DJ voor feestjes binnen en buiten , gedraaid in de Ahoyhal voor duizenden mensen dat was de doorbraak .
Aart
Dj
Hallo Mijn naam is Aart ik draai hier op Hitradiowestenwind met het programma , Het Thema Mix !! diverse soorten muziek thema's worden gedraaid en gemixd.
Marco
Inval Dj
Goede, mijn naam is Marco of Dj Holland ik ben Dj hier op HitradioWestenwind Inval Dj
Rene
Dj
Hallo,ik ben DeeJee René en kom uit zoals je zult horen uit Limburg. Ik doe al sinds 2007 Internetradio maar ben in 1979 als 15 jarig jongetje begonnen als Etherpiraat. Na bij verschillende stations gedraaid te hebben hoop ik hier bij HitRadio WestenWind mijn draai te vinden. Ik draai hier Iedere Woensdag tussen 20.00 en 23.00 mijn programma Alle Remmen Los! met de mooiste Oldies,de beste Rocksongs and more... Maken we een afspraakje? Muzikale groetjes René.
Dj-scorpion
Inval Dj
Hoi, Ik ben Andy en ben hier ook gezellig Dj bij HitradioWestenwind. Daarnaast ben ik ook eigenaar van Chat4us waar HitradioWestenwind ook gebruik van maakt! Ben jij ook geïnteresseerd in een gezellige chat voor jouw radio of hobby ? www.chat4us.nl – info@chat4us.nl
Lady - Ditty
Dj
Gezellige uren vol variatie en tijdens toogpraat een flinke dosis humor en informatie uit de muziekwereld en de nieuws wereld. We wensen jullie een fijne donderdag middag. grtz Patrick en Ditty Vanuit Belgie
Ton & Joke
Dj
Hoi wij zijn Ton & Joke Wij gaan draaien elke Maandagmiddag en woensdagmiddag vanaf 16:00 uur hier op Hitradiowestenwind.
Dj-John
Dj
Hoi ik ben Dj John ik draai hier op hitradiowestenwind jou lekkerste hits op de dinsdagavond vanaf 22:00 uur
Dj-Aad
Dj
Hoi mijn naam is Aad , ik draai hier met me show de struijsvogel politiek
Dj-Jan
Dj
hoi mijn naam is Dj-Jannes ik ga hier op Hitradiowestenwind , de Heerlijkste Nederlandse hits draaien voor u , op de Donderdagavond .
Theo De Groot
Dj
Ik ben Theo de Groot en woon in Middelharnis. Op het mooie eiland Goeree – Overflakkee. In 1993 begon ik met radio maken bij een lokale omroep. Het was echter in 2017 dat ik op mijn muzikale tocht Een aantal Hitradiowestenwind ontmoete met wie de klik er was. Sinds Januari 2022 draai ik bij Hitradiowestenwind. Mijn hobby’s zijn dammen – naar de bioscoop gaan. En uiteraard met veel passie radio maken. Mijn favoriete muziek is top 40 disco 80 ’s en 90 ‘s. Vraag je verzoekjes aan en chat gezellig mee.