Dit is ons Team!

Dj Westenwind
Hoofd Eigenaar & Dj
Hoi mijn naam is Dj Westenwind ik draai elke zaterdagavond met het programma Goud v Oud
Lady Rock !
Mede Eigenaar
Hoi mij naam is Irene (Lady Rock) ik Doe samen met Patrick (westenwind ) Hitradiowestenwind , ik ben ook hoofd admin op de chat en ik doe de alarmschijf elke week .
Dj Mr Magic
Dj
Hallo mijn naam is Ed alias DJ Mister Magic en ik presenteer elke vrijdagavond het programma "Het Platen Paradijs". Ben ruim 32 jaar actief als dj en draai allerlei muziek vanaf de jaren 60 tot heden. Tevens verzorg ik ook de jingles op Hitradiowestenwind wat ik met plezier doe. Verder ik hoop u graag elke vrijdag avond te verwelkomen in "Het Platen Paradijs om het weekend muzikaal in te luiden.
Richard v Zanten.
Dj
Mijn naam Richard van Zanten ik presenteerd van Maandag t/m Vrijdag van 8-10 uur goeie morgen in de ochtend ,rruim 35 jaar actief in de muziek als dj vroeger actief geweest als radio piraat op de FM. Nu bij HITRADIOWESTENWIND .
Ron v/d steen
Dj
Mijn naam is Ron v.d Steen elke Woensdagochtend te horen van 10-11 uur met Muziekfabriek al 40 jaar actief als programma maker bij verschillende radio stations ook als website master en voor Jingles gaat ik niet voor op zij .
Maarten
Dj
Mijn naam is Maarten elke Zaterdagavond te horen van 22.00 t/m 00.00 met in de mix , DJ voor feestjes binnen en buiten , gedraaid in de Ahoyhal voor duizenden mensen dat was de doorbraak .
Aart
Dj
Hallo Mijn naam is Aart ik draai hier op Hitradiowestenwind met het programma , Het Thema Mix !! diverse soorten muziek thema's worden gedraaid en gemixd.
Maurice (Dj Maus)
Inval Dj
Goede Me naam is Maurice ik ben hier op Hitradiowestenwind Inval Dj , meer info en foto komt later nog .
Dj Jeroen
Dj
hoi Dj Jeroen , ik draai hier op Hitradiowestenind op de vrijdagmiddag
Marco
Dj
Goede, mijn naam is Marco of Dj Holland ik ben Dj hier op Hitradiowestenwind, op de Woensdagavond!
Rene
Dj
Hallo,ik ben DeeJee René en kom uit zoals je zult horen uit Limburg. Ik doe al sinds 2007 Internetradio maar ben in 1979 als 15 jarig jongetje begonnen als Etherpiraat. Na bij verschillende stations gedraaid te hebben hoop ik hier bij HitRadio WestenWind mijn draai te vinden. Ik draai hier Iedere Woensdag tussen 20.00 en 23.00 mijn programma Alle Remmen Los! met de mooiste Oldies,de beste Rocksongs and more... Maken we een afspraakje? Muzikale groetjes René.
Jos
Dj
Hallo ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Jos en ik kom van de wereldstad Kerkrade. Mijn grootste passie is muziek, jaren 60,70,80,90 jaren daar ben ik mee opgegroeid. Maar ik hou eigenlijk wel van alle muziek en dat mag Engels,Duits,Nederlands,Spaans,Italiaans,Franse Muziek zijn. Maar wat de luisteraar aan vraagt dat wordt gedraaid op de eerste plaats.
Jolanda
Dj
Hallo ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Jolanda en ik kom ook van de wereldstad Kerkrade. Mijn grootste passie is muziek, jaren ,80,90 en de muziek van nu. Maar ik hou eigenlijk wel van alle muziek en dat mag Engels,Duits,Nederlands,Spaans,Italiaans,Franse muziek zijn net zo als dj Jos Ik ben gehuwd met dj Jos uit Kerkrade wij hebben geen kinderen maar wel 6 katten dat zijn onze schatten. Ik hoop dat jullie heel veel plezier mogen beleven van de duo uitzending, die ik samen met dj Jos ga doen op de zondag morgen
Andre
Dj
Hoi mijn naam is Andre , En binnenkort ga ik draaien hier bij Hitradiowestenwind.
Henkie
Dj
Hoi Hoi zoals beloofd een korte omschrijving van mij en foto. Ik ben Henk alias DJHanky (spreek je uit als henkie) op zijn engels dit evt voor een programma jingle. Ik ben getrouwd met Loes en komen oorspronkelijk uit amsterdam, maar wonen nu sinds 18 jaren in krommenie onder de rook van zaandam. Voor de corona tijd druk bezig geweest met mijn eigen drive in show alsmede het geluid verzorgende voor beginnende artiesten en als radio dj bij verschillende stations. Na een periode te zijn gestopt heb ik toch weer zin om radio te maken en krijg hierbij de kans bij Hitradiowestenwind en ben te beluisteren op de zondagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur, met het prgramma zondagmiddag matinee, waar dus ook de mogelijkheid bestaat om verzoekjes aan te vragen Ben geboren en gewoond op het Kamp vanwaar ik mijn intresse voor muziek heb opgedaan Tot gauw Tjabo Henk
Dj-Hans
Dj
Hallo ik ben DJ Hans en ik ga het programma ,,The Beat Goes on ,, draaien veel muziek uit de jaren 70 80 90 , remixen en af en toe ook van de Nederlandse bodem . Ik ben getrouwd met Anita die ook af en toe op de chat te zien is . Iedereen heel veel luisterplezier hier op Hitradiowestenwind .
Dj-Patrick
Dj
Gezellige uren vol variatie en tijdens toogpraat een flinke dosis humor en informatie uit de muziekwereld en de nieuws wereld. We wensen jullie een fijne donderdag middag. grtz Patrick en Ditty Vanuit Belgie
Lady - Ditty
Dj
Gezellige uren vol variatie en tijdens toogpraat een flinke dosis humor en informatie uit de muziekwereld en de nieuws wereld. We wensen jullie een fijne donderdag middag. grtz Patrick en Ditty Vanuit Belgie
Sterre
Dj
Sterre is al 14 jaar dj in hart en nieren mijn Gerner de jaren 70 80 90 . Ik heb er weer reuze zin in om te gaan draaien voor Hitradiowestenwind op de Vrijdag van 19.00 tot 21.00 Thema allround in time.
Dragonslayer
Dj
Hoi ik ben Freddie Aka dragonslayer en ik ben zo ongeveer 14jaar actief op het web als dj met m'n show de Hak op de Tak show waar alles kan en mag van nl tot aan Strauss. Greets Dragonslayer
Ton & Joke
Algemeen medewerker
Hoi wij zijn Ton & Joke Wij gaan draaien elke woensdagmiddag vanaf 13:00 uur hier op Hitradiowestenwind.
Hanneke
Algemeen medewerker
Ik ben Hanneke ik ben algemeen medewerkster bij Hitradiowestenwind, ook spreek ik bepaalde jingles in samenwerking met Dj Mr Magic.