Dit is ons Team!

Dj Westenwind
Hoofd Eigenaar & Dj
Hoi mijn naam is Dj Westenwind ik draai elke zaterdagavond met het programma Goud v Oud
Lady Rock !
Mede Eigenaar
Hoi mij naam is Irene (Lady Rock) ik Doe samen met Patrick (westenwind ) Hitradiowestenwind , ik ben ook hoofd admin op de chat en ik doe de alarmschijf elke week .
Dj Mr Magic
Dj
Hallo mijn naam is Ed alias DJ Mister Magic en ik presenteer elke vrijdagavond het programma "Het Platen Paradijs". Ben ruim 32 jaar actief als dj en draai allerlei muziek vanaf de jaren 60 tot heden. Tevens verzorg ik ook de jingles op Hitradiowestenwind wat ik met plezier doe. Verder ik hoop u graag elke vrijdag avond te verwelkomen in "Het Platen Paradijs om het weekend muzikaal in te luiden.
Dj Aart
Dj
Hoi mij naam is Dj Aart ik ben elke maandagavond om 20:00 te horen met het programma In de Mix
Dj-Rene
Dj
Hallo, ik ben Deejee Rene en kom uit zoals je zult horen uit Limburg.Ik doe al sinds 2007 internetradio als Etherpiraat. Na bij verschillende stations gedraaid te hebben hoop ik hier bij Hitradiowestenwind Mijn draai te vinden . Ik draai hier iedere woensdagavond tussen 20:00 Tot 23:00 Mijn Programma Alle Remmen Los! Met de mooiste Oldies De beste Rocksongs And More .. Maken we een afspraak ? muziekale Groetjes Rene ..
Hanneke
Algemeen medewerker
Ik ben Hanneke ik ben algemeen medewerkster bij Hitradiowestenwind, ook spreek ik bepaalde jingles in samenwerking met Dj Mr Magic.
Dj Willem
Dj
Hoi ik ben Willem beter bekend als Dj Uprising ik draai hier op Hitradiowestenwind op de Zondagavond vanaf 20.00 uur met de heerlijkste Trance muziek ..
Dj Holland
Inval Dj
Hoi ik ben Marco ook wel bekend als Dj Holland , na draaien als inval Dj , heb ik ook nog een grote hobby Kermissen , hou het facebook in de gaten wanneer ik in de avond draait ..