Alarmschijf

Alarmschijf Miley Cyrus Flowers

today14/01/2023 10 5

Background
share close

Ze heeft flink de tijd genomen voor nieuwe muziek, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Met Flowers maakt Miley Cyrus haar muzikale comeback en die track levert de Amerikaanse ster haar zesde Alarmschijf op.

Als je goed luistert naar het nummer dan hoor je er een andere ex-Alarmschijf in terug: When I Was Your Man van Bruno Mars. Die bereikte in 2013 de zevende plek in de Nederlandse Top 40 en stond 20 weken in de lijst. Fans van Miley hoorden het nummer direct na de release ook terug en waren in rep en roer, want het is bekend dat acteur Liam Hemsworth het nummer aan haar had opgedragen, toen de twee nog bij elkaar waren.

Het zou dus zomaar kunnen dat hun idool een steek onder water uitdeelt aan haar ex. Dat is vooralsnog niet bevestigd, maar dat het nummer gaat over een leven zonder partner staat als een paal boven water. Zo zingt ze onder andere ‘I can love me better’ en ‘I can hold my own hand’. Toch lijkt ze ook met een dubbel gevoel op haar scheiding terug te kijken. Zo laat ze weten dat ze haar voormalige lover niet had willen verlaten.

Nieuw album in maart
Flowers is de voorloper van het album Endless Summer Vacation, dat op 10 maart moet verschijnen. Het is alweer het achtste studioalbum van Miley en belooft onder andere een afrekening te worden met haar verleden. Daarnaast is het volgens een verklaring ook een liefdesbrief aan de stad Los Angeles. Flowers is voor de 30-jarige zangeres haar zesde Alarmschijf. Angels Like You, dat in 2021 niet verder kwam dan 21 in de Top 40, is de voorganger van Flowers.

Bron:top40

Written by: HitRadio WestenWind

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Licenties

Webhosting

Streaming

0%