Uncategorized

Artiest v/d Maand : 2 Brothers on the 4th Floor

todayoktober 31, 2022 1

Achtergrond
share close

2 Brothers on the 4th Floor is een Nederlandse eurodancegroep, die in de jaren negentig van de twintigste eeuw zijn succesperiode beleefde. De groep had succes in landen als Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen, Finland, Zuid-Afrika, Chili, Israël, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. 2 Brothers on the 4th Floor wordt vertegenwoordigd door rapper D-Rock en zangeres Des’Ray.

In 2006 kwamen de 2 Brothers on the 4th Floor weer samen voor een optreden waarna op veel verzoek besloten werd om weer vaker te gaan optreden.

Begin 2006 is er besloten om met een 2 Brothers on the 4th Floor-reünie te komen. In september 2006 bracht de groep alle top 10-hits ten gehore. Op 12 april 2008 traden ze voor het eerst sinds lang op in België, op de uitverkochte I love the 90’s – The party in de Ethias Arena in Hasselt. Voor 21.500 mensen brachten ze DreamsNever AloneCome Take My Hand en de Megamix.

De nummers Never Alone , Come Take My Hand en Dreams worden als soundtracks voor de film New Kids Nitro gebruikt. Het nummer Dreams wordt ook gebruikt in de film Flodder 3.

Op 6 mei 2016 kwam het verzamelalbum The Very Best Of (25th Anniversary Edition) uit ter ere van het 25-jarig jubileum van de groep. Een dubbel-cd met op de eerste schijf de grootste hits met de niet eerder uitgebrachte Shine Like A Star en een akoestische versie van Dreams, op de tweede enkele remixen, van onder meer Never Alone en Dreams. Laatstgenoemde werd als single uitgebracht ter ondersteuning van de uitgave van het verzamelalbum. Op 13, 14 en 15 mei 2016 traden ze als gastartiesten op tijdens Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA.

Bron :wikipedia

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Music

Nieuwe Alarmschijf : Rihanna – Lift Me Up

https://www.youtube.com/watch?v=Mx_OexsUI2M Van Robyn Rihanna Fenty verschijnt in 2005 het debuutalbum Music Of The Sun, waarvan Pon De Replay en If It’s Lovin’ That You Want haar eerste hits in de Top 40 worden. Nog geen jaar later is met A Girl Like Me haar tweede album een feit. S.O.S. en Unfaithful worden top 4-noteringen. Op het album Good Girl Gone Bad staat de eerste nummer 1-hit van de zangeres, Don’t […]

todayoktober 28, 2022 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


Licentie
Wie zijn wij?

Hitradio Westenwind is een online muziekstation met gezellige DJ’s, een gezellige videochat, en vele gezellige luisteraars

ook hier zijn we te vinden

Now playing:

0%