Music

Nieuwe Alarmschijf Deze Week : Taylor Swift – Anti-Hero

todayoktober 21, 2022 3

Achtergrond
share close

 

Als er iemand een hype kan creëren rond haar eigen muziek, dan is het Taylor Swift wel. Deze week is haar album Midnights verschenen en daarvan komt de single Anti-Hero. Het is de komende week de Alarmschijf.

De één gooit er een teaser uit als er nieuwe muziek aankomt, terwijl de ander met statements de pers lastigvalt. Taylor Swift koos voor een heel andere manier om haar nieuwe album onder de aandacht te brengen. Zij plaatste op haar social media video’s waarin ze telkens weer een nieuw nummer van Midnights onthulde. Dat deed ze op geheel eigen wijze, gewapend met een bingomolentje. Telkens rolde er weer een ander nummer uit. Daarmee is de zangeres voor het eerst in tijden stukken minder mysterieus. Bij eerdere albums gebruikte ze ‘easter eggs’. Hints die verpakt zijn en die haar fans moesten vinden door interviews uit te pluizen of verschillende fragmenten.

Geen mens
Verwacht op haar nieuwste werkje geen nieuwe thema’s. Taylor puzzelt verder met de rode draad die door al haar albums loopt en waaraan vooral liefde, wraak en angst aan blijven kleven. Dat is ook weer niet verrassend, want volgens het label van de zangeres schreef ze de nummers in verschillende periodes van haar leven, maar wel allemaal tijdens nachten waarin ze niet kon slapen. Ook Anti-Hero ontstond in het holst van de nacht. “Het is één van mijn favoriete nummers,” vertelde de Amerikaanse singer-songwriter openhartig op Instagram. “Ik denk niet dat ik eerder zo ver in mijn onzekerheden ben gedoken. Ik worstel veel met het idee dat mijn leven onhandelbaar groot is geworden. Niet om donker te klinken, maar ik worstel gewoon met het idee me geen mens te voelen.”

Bron: Top 40

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Uncategorized

De Nieuwe Alarmschijf : Måneskin – THE LONELIEST

https://www.youtube.com/watch?v=odWKEfp2QMY Het gebeurt niet vaak dat een voormalige winnaar van het Eurovisiesongfestival na de overwinning nog twee Alarmschijven op zijn naam schrijft. Måneskin heeft het voor elkaar: hun nieuwe track The Loneliest hoor je de komende week extra vaak bij Hitradiowestenwind Bron: Top40

todayoktober 15, 2022 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


Licentie
Wie zijn wij?

Hitradio Westenwind is een online muziekstation met gezellige DJ’s, een gezellige videochat, en vele gezellige luisteraars

ook hier zijn we te vinden

Now playing:

0%