Music

Alarmschijf week 29

todayjuli 22, 2022 9

Achtergrond
share close

Het is zomer en dan schieten de zomerse nummers net zo hard omhoog als de temperatuur. Deep Down van Alok, Ella Eyre, Kenny Dope en Never Dull is zo’n track en die hoor je de komende week als Alarmschijf bij Qmusic.

Dat nummer zal je bekend voor kunnen komen. Het leunt namelijk sterk op The Bomb! (These Sounds Fall Into My Mind) van Kenny Dope presents The Bucketheads. Met die track stond Kenny in het voorjaar van 1995 8 weken in de Nederlandse Top 40, met de twaalfde stek als piekpositie. Dikke kans dat je de tekst van die hit anders opvatte: het is namelijk één van de tracks waarop het meest een andere zin wordt gehoord, dan er wordt gezongen. Er zijn heel wat mensen die ‘Pizza’s goin’ through my mind’ horen, in plaats van ‘These sounds fall into my mind’.

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


Alarmschijf week 29

todayjuli 22, 2022 1

Achtergrond
share close

Het is zomer en dan schieten de zomerse nummers net zo hard omhoog als de temperatuur. Deep Down van Alok, Ella Eyre, Kenny Dope en Never Dull is zo’n track en die hoor je de komende week als Alarmschijf bij Hitradiowestenwind

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht


0%