Uncategorized

Alarmschijf week 25

todayjuni 17, 2022 6

Achtergrond
share close

Gabry Ponte geboren als Gabriele Ponte is een Italiaanse dj. Buiten Italië is hij bekend door zijn rol in de act Eiffel 65 en hun hit Blue (Da Ba Dee). Tot 2005 maakte hij deel uit van Eiffel 65. Daarna is hij zich helemaal gaan toeleggen op zijn solocarrière.

In 2009 bracht hij zijn debuutalbum genaamd Gabry Ponte uit. In de loop der jaren heeft hij veel samengewerkt met diverse artiesten, waaronder Lucas & Steve en Robin Schulz. Een samenwerking met Lum!x en Prezioso levert de track Thunder op in september 2021. Begin 2022 slaat hij de handen ineen met R3hab en Timmy Trumpet. Samen brengen ze het nummer Call Me uit. Niet veel later blaast hij, opnieuw samen met Lum!x, de track Daddy DJ (uit 2001) nieuw leven in.Bron top40.nl

Written by: admin

Rate it

Vorig bericht

News

Explosieplaat week 24

Wesley van Doesburg is een vrolijke Amsterdamse jongen en geboren in onze hoofdstad Amsterdam! Op jonge leeftijd is Wesley naar de groeiende stad Almere vertrokken. Samen met zijn ouders  woont Wesley in Almere Buiten. Al op jonge leeftijd vond hij het geweldig om te zingen en trad regelmatig op met zijn karaoke microfoon tijdens verjaardagen. Als kleine knul zong hij de grootste hits van verschillende Nederlandstalige artiesten bijvoorbeeld Koos Alberts. […]

todayjuni 7, 2022 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


Licentie
Wie zijn wij?

Hitradio Westenwind is een online muziekstation met gezellige DJ’s, een gezellige videochat, en vele gezellige luisteraars

ook hier zijn we te vinden

Now playing:

0%