Uncategorized

EXPLOSIEPLAAT WEEK 21

todaymei 21, 2022 49 5 5

Achtergrond
share close

Rico van E is geboren en getogen in Groningen. Hij heeft één grote hobby en dat is muziek maken. Ruim twintig jaar geleden is die passie opgebloeid. Het begon met opnames maken op een cassetterecorder en jaren later waren zijn clips op social media te zien.

Al vrij snel kreeg Rico aanvragen voor feesten en partijen en heeft hij besloten om zijn eerste nummer op te nemen. Zijn eerste nummer was “Verloren tijd” van zijn grote voorbeeld Frans Bauer. Het nummer werd opgenomen in de studio van Will Geerling.

Written by: Hans vd

Rate it

Vorig bericht

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


Licentie
Wie zijn wij?

Hitradio Westenwind is een online muziekstation met gezellige DJ’s, een gezellige videochat, en vele gezellige luisteraars

ook hier zijn we te vinden

Now playing:

0%